Sarnix.Blog Rotating Header Image

Sarnix doet iets niet goed

Voor mijn verjaardag kreeg ik een boekenbon in zo’n mooie envelop van de Selexyz. Meestal hoef ik niet zo lang na te denken en weet ik wel welk boek ik er mee ga halen. Het werd Difference & repetition van Deleuze. De middag dat ik in de stad was en bij Donner langs ging had ik de boekenbon niet bij me, wat me er niet van weerhield om Difference & repetition aan te schaffen.
Welk boek zou het dan moeten worden nu ik nog steeds de boekenbon in mijn bezit had? Ook dat wist ik wel: A thousand plateaus van Deleuze & Guattari. Na Anti-Oedipus wil ik dat toch ook heel graag lezen. Na mijn vorige bezoek aan Donner weet ik dat A thousand plateaus 24 euro kost en na de website van Amazon Duitsland weet ik dat het daar voor 18 euro te koop is, zonder bezorgkosten. Dus wat valt er vandaag in de bus: A thousand plateaus gekocht via amazon.de.
Nu zit ik nog steeds met een boekenbon waar ik een boek voor kan halen en waar denk ik aan? What is philosophy van Deleuze & Guattari. En ga ik die dan wel via Donner kopen? Nee, maar dat is alleen maar omdat ie niet meer verkrijgbaar is. In de toekomst dan? Wellicht, maar grote kans dat ie ergens op internet stukken goedkoper is …

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • LinkedIn
  • Reddit
  • Tumblr
  • Google Bookmarks