Sarnix.Blog Rotating Header Image

Nieuwe zorgverzekering

Nog net voor het nieuwe jaar heb ik een nieuwe verzekering afgesloten bij zekur.nl. Vooralsnog is het de goedkoopste die ik kon vinden en verder zoeken heeft nu geen zin meer. Iets meer dan 96 euro per maand voor een basis- plus aanvullende verzekering. Je kan het nog veel goedkoper maken als je je eigen risico verhoogt, maar dan kan je dus voor onvoorziene kosten komen te staan.
Ik kan me voorstellen dat dit een weinig enerverende anekdote is en dat is het ook. Het is me er alleen om te doen om mijn actiecode te propageren:

Z4950bdfK4f1523R

Sluit je een verzekering af bij zekur.nl en gebruik je mijn code dan worden we beiden verschrikkelijk ik zou bijna willen zeggen puissant rijk.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • LinkedIn
  • Reddit
  • Tumblr
  • Google Bookmarks