Sarnix.Blog Rotating Header Image

Zoekresultaten

Het leukste van een blog zijn comments en de statistieken. De statistieken van bezoekersaantallen zijn zeer waarschijnlijk alleen leuk als je veel lezers hebt en daar kan ik niet direct over meepraten. Mij vermaken de zoekresultaten, die leiden naar mijn blog, mij het meest. (Ik kan me herinneren dat ik al een keer eerder over zoiets geschreven heb?!)

Gisteren brachten 2 zoektermen mij nieuwe bezoekers. Na zelf googlen bleek het 2 x te gaan om het derde zoekresulaat.

Echt gers is natuurlijk om bovenaan bij google te staan

De wefashion winkel maakte mij destijds niet heel blij. Op het moment maakt Telfort mij allesbehalve blij. Zij schrijven per maand veel te veel af, omdat ze denken dat ik een ander abonnement heb, hebben een onbereikbare telefonische helpdesk en reageren niet via e-mail n.a.v. een ingevuld contactformulier van mijn kant. Ik zal hier waarschijnlijk t.z.t. over schrijven en het woord jodentruken niet gebruiken. Wel is er kans dat ik het dan ook over de KNVB zal hebben. Ik zal, als ik over mijn perikelen met de KNVB bericht, de woorden “achterlijke mongolen” ook niet in de mond nemen, terwijl ik daar kwistig en terecht mee zou kunnen strooien.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • LinkedIn
  • Reddit
  • Tumblr
  • Google Bookmarks