Sarnix.Blog Rotating Header Image

Nieuwe camera

Op vakantie is mijn vorige camera kapot gegaan. Als je een reisverzekering hebt afgesloten is er geen beter moment voor je camera om kapot te gaan. Er gaat wel een tijd over heen voor je je geld uitgekeerd krijgt en daarom heb ik ondertussen een nieuwe camera aangeschaft, waar ik erg blij mee ben.

Dit is hem:

Sony Cybershot DSC-W170 Black

Sony Cybershot DSC-W170 Black

In een vorige post heb ik het een keer over korting bij de We Fashionstore gehad en had ik het over jodentruken. Het is enigszins vervelend om dat woord te gebruiken, maar ook in dit geval lijkt er sprake van te zijn. Als je op de website het zwarte toestel vergelijkt met het zilverkleurige toestel dan zie je bij het zilverkleurige toestel dat je er een gratis fotoalbum ter waarde van 14 (zegge en schrijve: veertien) euro bij krijgt. Geenszins iets om je keuze van af te laten hangen als je het vooraf weet, maar je komt er pas achteraf achter en ik word er dan een beetje meewarig van. Ik heb net het contactformulier ingevuld, waarin ik bepleit dat het zeer wenselijk is dat ze mij alsnog zo’n gratis fotoalbum doen toekomen. Maandag of dinsdag a.s. krijg ik antwoord. Ik houd u op de hoogte!

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • LinkedIn
  • Reddit
  • Tumblr
  • Google Bookmarks