Sarnix.Blog Rotating Header Image

Last.fm

Na mijn vorige niemandalletje is een pas op de plaats wel terecht. Echter, dat zal pas in mijn volgende post gebeuren (en als alles meezit is dat vanmiddag al. Wat een trailert!). Vooralsnog verblijven we in een niemandalletje en dit keer gaan we mijn last.fm ervaring uitbreiden middels de extras van build.last.fm (“free extras built by the community to extend your Last.fm experience”).

Mijn muzikale smaak komt het best overeen met mensen uit de landen:

 • Uganda (14%)
 • Nepal (14%)
 • Vanuatu (13%)
 • Wallis and Futuna (12%)
 • American Samoa (12%)
 • Christmas Island (12%)
 • Haiti (11%)

Mijn badges (huidige en toekomstige):

Mijn timeline van het afgelopen jaar.

Mijn wallpaper:

Mijn sociomap (,die ik zelf niet kan zien. Wat is er toch met Flash+Linux?!):

Be Sociable, Share!
 • Twitter
 • Facebook
 • email
 • StumbleUpon
 • LinkedIn
 • Reddit
 • Tumblr
 • Google Bookmarks