Sarnix.Blog Rotating Header Image

Verticaal uitzicht

Het is alweer te lang geleden dat ik hier iets gepubliceerd heb. Hoe langer geleden hoe lager de criteria. Desalniettemin zal ik niet vervallen tot het verkondigen van een mening. Ik houd niet zo van meningen, althans .. niet zo van rationele meningen. Een aforisme van Nietzsche is: “Het is al moeilijk genoeg om mijn meningen te onthouden, laat staan mijn argumentaties”. En mocht het zover komen dat ik een mening verkondig dan zal het waarschijnlijk gepaard gaan met een argumentatie en dat is niet zo makkelijk voor mij. Ik wil weleens moeite hebben om mijn gedachten te structureren en mijn axioma’s staan doorgaans zover van wat algemeen als waarheid of waarde/norm erkend wordt dat er eigenlijk geen beginnen aan is. Ik zou natuurlijk een keer een rijtje axioma’s kunnen publiceren als referentiekader voor verdere posts, maar ik dwaal af.

Een paar dagen geleden heb ik mijn terras in de achtertuin iets uitgebreid en nu heb ik een goede plek waar de zon ‘s middags staat totdat hij ‘s avonds laat achter de bomen en daken verdwijnt. Op die plek staat mijn ligbed. En toen ik daar vanavond lag en mijn ogen open deed kwam ik erachter dat ik daar een aardig verticaal uitzicht heb.

Verticaal uitzicht

Be Sociable, Share!
 • Twitter
 • Facebook
 • email
 • StumbleUpon
 • LinkedIn
 • Reddit
 • Tumblr
 • Google Bookmarks

verticaal-uitzicht

Be Sociable, Share!
 • Twitter
 • Facebook
 • email
 • StumbleUpon
 • LinkedIn
 • Reddit
 • Tumblr
 • Google Bookmarks