Sarnix.Blog Rotating Header Image

Ringtone

Dit zou zo maar de titel “Over hoe ik onhandig kan zijn II” kunnen dragen.
Ik was 1 van de laatsten met een mobiele telefoon. Bij het abonnement, dat ik nam, kreeg ik een telefoon en die gebruik ik nog steeds. De Sony Ericsson K750 heeft als mogelijkheid een mp3-tje als ringtone te gebruiken. In die tijd leerde ik CocoRosie kennen en werd Terrible Angels mijn ringtone, dat niet echt klinkt als een ringtone. Als mensen het voor het eerst horen vragen ze zich altijd hardop af wat er gebeurt of wat dat geluid is.
Onderweg heb ik vaak mijn iPod op en thuis plug ik hem in de stereo. Doorgaans staat ie op random en komt zeer incidenteel Terrible Angels voorbij. Mijn hersens reageren hier nog steeds niet adequaat op. Het komt duidelijk uit mijn boxen of uit mijn oordopjes. Het klinkt zoveel voller dan dat krakkemikkige geluid van een mobieltje, maar elke keer dat ik het hoor denk ik in eerste instantie: “hee telefoon”. De ene keer wat sneller dan de andere keer realiseer ik me dat het niet de telefoon is. Desalniettemin, als mijn mobiel zich binnen handbereik bevindt moet ik hem toch even oppakken om me ervan te vergewissen dat het echt niet de telefoon is.

SeeqPod – Playable Search

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • LinkedIn
  • Reddit
  • Tumblr
  • Google Bookmarks