Sarnix.Blog Rotating Header Image

Pakketje!

Vandaag rijd ik net als alle andere dagen in de bezorgauto om pakketjes rond te brengen. Kleine pakketjes. Grote pakketjes. Alles soorten pakketjes. Pakketjes en ik passen bij elkaar. Ik voel me fijn bij pakketjes.

Als ik om 10:10 met een pakketje aanbel bij een adres zie ik dat alle gordijnen nog gesloten zijn. Nog een keer bellen met het pakketje in de hand en opeens verschijnt er boven een slaperig hoofd achter het raam, dat hij opent.

– “Ik kom er aan, hoor.”
– “PAKKETJE!”

Sta ik bij een huis met een pakketje in mijn hand om 10:10 moet ik weer wachten op zo’n figuur. Het zal wel een werkeloos zijn. Zo iemand die de anderen de pakketjes laat bezorgen. Eindelijk, daar komt ie met zijn slome hoofd. Deur van slot. Deur open. Ik duw het pakketje in zijn hand en roep: “PAKKETJE!”.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • LinkedIn
  • Reddit
  • Tumblr
  • Google Bookmarks