Sarnix.Blog Rotating Header Image

School

Sinds anderhalve maand werk ik niet meer en in tegenstelling tot werk bevalt mijn huidige status zo goed, dat ik geen idee heb op welke termijn ik uit ga kijken naar nieuw werk. Als ik al daar toe ga komen, want afgelopen zaterdag ben ik naar de opendag van de Erasmus universiteit geweest. Eerst dacht ik vooral in criminologie geinteresseerd te zijn, maar filosofie heeft het met een straatlengte gewonnen. Er waren proefcolleges ethiek en theoretische filosofie en beide heb ik als uitermate boeiend ervaren. A.s. woensdag ontvang ik data waaruit ik kan kiezen om een dag colleges mee te lopen. Als dat bevalt is de kans erg groot dat ik per 1 september met mijn dan 34 jaren in de schoolbanken zit.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • LinkedIn
  • Reddit
  • Tumblr
  • Google Bookmarks