Sarnix.Blog Rotating Header Image

Why?

Ik heb enkel behoefte aan mp3’tjes. Ik hoef geen cd’s te hebben. Ze kosten geld, je moet ze ergens opbergen, etc., maar soms ontkom ik er niet aan om er 1 te kopen, omdat ik ze nergens kan downloaden, lenen of het geduld kan opbrengen tot dat zich een mogelijkheid tot downloaden/lenen aandoet. Zo heb ik in de laatste 8 jaar heb ik 3 cd’s gekocht.

 1. Archer PrewittIn the sun
 2. CSSCansei de ser sexy
 3. Why?Elephant eyelash

Vanmiddag viel nr. 4 op de mat.

Why?Apolecia. En niet voor niets. Why? kan op mijn buitengewone sympathie rekenen, zonder dat ze daarvoor iets bijzonders hebben hoeven doen buiten erg goede muziek maken. Ik kan me de dag nog levendig herinneren dat ze op Metropolis in het Zuiderpark speelden. (In Rotterdam hebben we ook een Zuiderpark!)

De zon scheen en het bleef heel de dag helder en mooi weer. Ik kwam van mijn moeder uit Oud-Beijerland. De Heinenoord tunnel was deels gesloten. Er was slechts 1 baan per rijrichting open en zo stond ik op zondagmiddag ergens in de zomer van 2006 in de file. Ik zou naar huis rijden, mijn auto parkeren, naar het Zuiderpark lopen om Why? te zien, naar N. en P. in Heerjansdam rijden om te bbq-en en net teveel french coffees te drinken.

Ik voel me lekker in de zomer met mijn autoraam open en de muziek aan ook al staat er file. Why? ken ik nog niet echt, maar toch is dat de band die ik wil zien. Ik ken 13 & God en Themselves van het Anticon label en dat is referentie genoeg. Ik ben een kwartier te laat om alles te zien. In de resterende tijd echter geniet ik buitengewoon van hun muziek. Ik kan me niet herinneren dat ik het ooit zo naar mijn zin heb gehad bij een concert. Ook al word ik gebeld over lapjes vlees en daarna over de bbq zelf. Ik kan me niet herinneren dat ik muziek die ik voor de eerste keer hoor zo goed vind.

Be Sociable, Share!
 • Twitter
 • Facebook
 • email
 • StumbleUpon
 • LinkedIn
 • Reddit
 • Tumblr
 • Google Bookmarks