Sarnix.Blog Rotating Header Image

ADSL

Het is allemaal niet bijzonder schokkend, maar ik heb me aangemeld bij tele2. Ik wissel eigenlijk altijd van provider zodra de lopende abonnementsperiode is afgelopen. Ik hop van de ene aanbieder naar de andere zonder enige vorm van loyaliteit. Ik ben tegen een aardige aanbieding opgelopen. Vanaf ergens begin april, als het abonnement in gaat, betaal ik 8,95 per maand voor 10 mb incl. gebruik van multi-pc modem, zonder verzend- en administratiekosten. Na een jaar zou ik 18,95 per maand gaan betalen, maar de kans dat het zover komt is behoorlijk gering.

Ook nog overwogen heb ik:

  • 4 mb bij Orange (geen KPN kosten meer, dus eigenlijk 6 euro per maand als je belbudget er van af trekt)
  • tele2 alles in 1, maar dat is weer zo’n gedoe en hele voetbalwedstrijden kijk ik toch niet. Per saldo is het ongeveer 15 euro duurder dan wat ik nu heb besteld.
Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • LinkedIn
  • Reddit
  • Tumblr
  • Google Bookmarks