Sarnix.Blog Rotating Header Image

Kabouters

De Kabouters zijn almachtig en waarlijk. Ik kan niet toestaan dat Hun naam door het slijk wordt gehaald. Men zal respect voor de Kabouters tonen en zo niet dan voel ik mij niet langer gebonden aan aardse wetten.

De Kabouters zijn almachtig en Rien Poortvliet is hun ware profeet! En voor wie het nog niet duidelijk was: De Kabouters zijn almachtig en Rien Poortvliet is hun ware profeet!

Mochten er in de kranten spotprenten van Rien Poortvliet verschijnen dan zal ik mij genoodzaakt voelen tegenmaatregelen te nemen. Zo ook in het geval er afbeeldingen van de boeken van Rien Poortvliet, al dan niet voorzien van copyright rechten, gedrukt worden. Zo ook in het geval er afbeeldingen van Kabouters, al dan niet voorzien van smurfenmutsen (smurfen … inferieur gedachtengoed!), in het openbaar verschijnen. Zo ook in het geval … nieuwe bepalingen zullen t.z.t. en ad hoc verkondigd worden.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • LinkedIn
  • Reddit
  • Tumblr
  • Google Bookmarks