Sarnix.Blog Rotating Header Image

Sarnix@IFFR

Het Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR) is al weer 2 dagen afgelopen. Sinds een aantal jaren had ik weer een filmfestival waar ik tevreden op terug kan kijken. Ik ben naar 11 films geweest en ben er bij 1 uit gelopen en niet eens omdat hij zo slecht was, maar omdat de film ervoor meer indruk had gemaakt dan ik kon verwerken in de tussenliggende tijd.

Op het IFFR kan je middels een scheurkaart je waardering aangeven op een schaal van 1 tot 5. Ik heb 2 x 5, 4 x 4, 1 x 3, 2 x 2, 1 x 1 en 1 x niets gescheurd en waar ik niets heb gescheurd had ik er waarschijnlijk een 3 of een 4 van gemaakt. Gemiddeld een 3,4 voor mijn programma. Overigens zou ik naar Juno gaan, maar die heb ik thuis gezien. Dat zelfde geldt voor No country for old men, maar omdat ik die al enige tijd voor het filmfestival heb gezien en niet tijdens heb ik die buiten beschouwing gelaten.

Benieuwd naar de 2 films waarbij ik een 5 heb gescheurd? 1 en 2. Toeval of niet, beide zijn franse films en gemaakt door debuterende regiseuses.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • LinkedIn
  • Reddit
  • Tumblr
  • Google Bookmarks