Sarnix.Blog Rotating Header Image

Scholfilet, rösti en broccoli+paprika

Ik vind mezelf niet zo’n bijster goede kok en heb me daarom als doel gesteld uitgebreider en gevarieerder te leren koken. Met eten klaar maken beleef ik weinig plezier; lekker eten daarentegen is een heel ander verhaal.
Vandaag had ik loon naar werken. De maaltijd bestond uit scholfilet met zalmmousse, dat klinkt heel lekker en dat is veel eenvoudiger te maken dan het lijkt. Je kan het kant en klaar kopen bij de aldi. Daarnaast rösti (5 min. in de pan, af en toe draaien) en broccoli (5 min. koken) plus gesneden paprika (30 sec bij de broccoli). Na de broccoli (+ paprika) afgegoten te hebben er in de pan een beetje kaas over gesmolten.
Wonderbaarlijk was het allemaal min of meer gelijktijdig klaar. Dat lijkt niet eens zo’n prestatie bij eigenlijk zo’n simpele maaltijd, maar als ik iets voor het eerst klaar maak willen er zich nog weleens haast onoverbrugbare tijdsverschillen voor doen.

Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • LinkedIn
  • Reddit
  • Tumblr
  • Google Bookmarks