Sarnix.Blog Rotating Header Image

Witte neger zoekt bank

In mijn woonkamer staat een behoorlijk oude witte leren bank. Het is het enige 2de hands meubelstuk in de kamer en al tijden aan vervanging toe. Hij detoneert niet alleen; hij ontsiert de gehele kamer als een vlek op een T-shirt.

Nu kijk ik weleens naar Mtv cribs. Hierin laten gefortuneerde bekende mensen hun woning zijn. Er zijn 3 types te onderscheiden: zij met kraak noch smaak (het merendeel), zij met kraak noch smaak, maar die zich hier bewust van zijn en het huis hebben laten inrichten door een binnenhuisarchitect. En zij die in staat zijn hun woning zelf in te richten op een manier die wel bij ze past en getuigt van enige smaak/ontwikkeling.

Tot de 2de categorie (huur een binnenhuisarchitect) behoort de gitarist of zanger of beide van Fall out boy, een fantasieloos rockbandje uit de V.S. In zijn huis zag ik een grijze bank staan, die me bijzonder beviel en ik ben benieuwd of ik die bank nog steeds zo mooi vind als ik hem nu zou weerzien, want als mijn fantasie aan de slag gaat is dat doorgaans niet het geval.

Ik heb geen idee hoe die zanger of gitarist heet, want op geen van de foto’s kan ik hem herkennen. Dat maakte het zoeken wat lastiger/algemener en zocht ik naar torrents van Mtv cribs. En toen viel mijn oog op het eerste zoekresultaat: Mtv cribs special met 50cent (Fifty voor intimi). En ik, die van tijd tot tijd coqueteer met zijn latente witte negerschap (hier volgt vooralsnog geen verdere uitleg), kan niet anders dan deze downloaden. En dat is meteen mijn meest beschamende download: de Mtv cribs 50cent special.

Ik weet dat hij in het oude huis van Mike Tyson woont en ik verwacht weer een hoop dezelfde auto’s (whips) zoals iedere rapper/sporter die heeft. En natuurlijk de home cinema met fauteuils en Scarface poster aan de muur. Ik verwacht zo’n beige marmeren gevlekt keukenblad op het kookeiland, waar nooit gebruik van wordt gemaakt. Waar de koelkast volgepropt is met afhaalvoedsel, tenzij er een kok in dienst is. Een afschuwelijke woonkamer, waar ze nooit zitten, want ze hangen altijd in de gameroom of in eerder genoemde home cinema. Ik verwacht een overdaad aan flatscreens her en der en in de woonkamer op anderhalf tot 2 meter hoogte (misschien wel weer boven de open haard). Kortom, ik ben geneigd Fifty bij de 1ste categorie te scharen.

Ik weet dat ik niet veel lezers heb, daarom voel ik me genoodzaakt deze vraag expliciet te stellen: wat is jouw meest beschamende download? Wellicht dat dat me over de drempel tilt om een keer over mijn desktop background (hij is anders dan je verwacht, desalniettemin beschamend) te vertellen en/of te laten zien.

50cent torrent

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • LinkedIn
  • Reddit
  • Tumblr
  • Google Bookmarks