Sarnix.Blog Rotating Header Image

Sarnix ziekies II

Na bijna 2 weken dacht ik bijna van het norovirus, waarvan ik eerst te horen had gekregen dat het het rotavirus was, verlost te zijn, maar ik ben weer terug bij af en met mij blijkbaar bijna 3 miljoen britten. (Deze zin is waarschijnlijk niet bijzonder goed leesbaar, maar op dit moment voel ik me niet bezwaard hem toch te publiceren.)

Aanvankelijk verbeterde de situatie zich van dag tot dag marginaal, doch consequent. Echter, na woensdag boodschappen gedaan te hebben had ik bij thuiskomst direct verhoging en de dagen er op ging het steeds verder bergafwaarts. En hoewel ik nu het idee heb van deze golf alweer het ergste gehad te hebben smaakt alles nog steeds alsof het gemarineerd is in maagzuur. Ik lig weer vnl. in bed en doe de dingen die ik in “ziekies I” deed.

Ik begin het een beetje zat te worden.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • LinkedIn
  • Reddit
  • Tumblr
  • Google Bookmarks