Sarnix.Blog Rotating Header Image

Shure came through

Nadat ik vorige keer de garantieduur had gecontroleerd van mijn E2C oordopjes zag ik ook dat het product “discontinued” was. Hier werd ik niet heel erg warm van. Nog steeds vind ik 90 euro erg veel geld voor oordopjes en helemaal als ze niet veel later uit de handel worden genomen.

Vandaag stond de bezorgert met een pakje voor me aan de deur. Eindelijk mijn oordopjes terug, dacht ik, maar dat bleek niet helemaal het geval te zijn. Waarschijnlijk hebben ze bij Shure voor de makkelijkste en goedkoopste oplossing gekozen. In plaats van mijn dopjes te maken hebben ze besloten mij een nieuw setje in de maag te splitsen. En nog wel 1 van een niet discontinued product. Hmm .. nog wel 1 van een continued product dus. En ik er prima mee leven om naar mijn iPod te luisteren via SCL2 oordopjes.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • LinkedIn
  • Reddit
  • Tumblr
  • Google Bookmarks